22.03.2017 Anunț de concurs pentru postul de Expert achiziții publice gr. IA (poziția 54 din Statul de funcții al ARACIS)

ARACIS, în conformitate cu OUG nr.75/2005 cu modificările și completările ulterioare, anunță scoaterea la concurs a postului vacant de Expert achiziții publice gr. IA (poziția 54 din Statul de funcții al ARACIS).

Postul va fi...


03.03.2017 Anunț de concurs pentru ocuparea locurilor disponibile în Comisiile permanente de specialitate ale ARACIS

În ședința Consiliului ARACIS din data de 16.02.2017 s-a hotărât scoaterea la concurs a locurilor vacante din cadrul Comisiilor de Experți Permanenți de Specialitate ale ARACIS.

Concursul de derulează în concordanță cu...


23.02.2017 Anunț de concurs pentru ocuparea locurilor disponibile în Comisiile permanente de specialitate ale ARACIS

În ședința Consiliului ARACIS din data de 16.02.2017 s-a hotărât scoaterea la concurs a locurilor vacante din cadrul Comisiilor de Experți Permanenți de Specialitate ale ARACIS.

Concursul de derulează în concordanță cu...


20.02.2017 Anunț de concurs: 11 posturi vacante pentru Consiliul ARACIS

ARACIS scoate la concurs 11 posturi pentru Consiliul ARACIS, în conformitate cu prevederile art. 19 din OUG nr. 75/2005 cu modificarile și completările ulterioare.

Accesati link-urile de mai jos pentru mai multe...


26.01.2017 Lista studenților validați - membri în comisiile permanente de specialitate

Lista studenților validați pentru a fi membri în comisiile permanente de specialitate ale ARACIS poate fi accesată de la link-ul:

Centralizatorul studenților

În termen de 5 zile studenții selectați vor depune la sediul...


23.01.2017 Anunț de concurs pentru ocuparea unui post vacant de Director economic

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior - ARACIS, anunță scoaterea la concurs a unui post vacant de Director economic (poziția 38 din Statul de functii al ARACIS).

Termenul pentru depunerea actelor de...


06.01.2017 Anunț privind procedura de selectare și numire a studenților membri în comisiile permanente de specialitate

În conformitate cu Procedura de selectare și numire a studenților membri în comisiile permanente de specialitate, adoptată de Consiliul ARACIS în data de 28 septembrie 2016, studenți membrii în Registrul Național al Evaluatorilor...


29.12.2016 Anunț de concurs pentru ocuparea unui post vacant de Auditor public intern gr. I

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior - ARACIS, anunță scoaterea la concurs a unui post vacant de Auditor public intern gr. I cu atributii in cadrul Compartimentului audit public intern (poziția 77...


28.12.2016 Anunț de concurs pentru ocuparea unui post vacant de Expert achiziții publice gr IA

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior - ARACIS, anunță scoaterea la concurs a unui post vacant de Expert achiziții publice gr IA (poziția 64 din Statul de funcții al  ARACIS).

Termenul pentru...


28.12.2016 Anunț de concurs pentru ocuparea unui post vacant de Expert gr. IA

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior - ARACIS, anunță scoaterea la concurs a unui post vacant de Expert gr. IA cu atributii in cadrul Serviciului Relații Internaționale, Implementare proiecte,...
ENQA


EQAR


INQAAHE


CEE


ENAEE


EQANIE