Platforma web: pfe.aracis.ro

Status platformă: deschisă utilizatorilor

Link de acces pentru inscriere: https://pfe.aracis.ro/inscriere/

Link de acces ulterior inscrierii: https://pfe.aracis.ro/inscriere/login/

Scopul platformei: Platforma de evaluare online are ca obiectiv principal crearea și actualizarea permanentă și în timp real a unei baze de date cu experții evaluatori ai ARACIS, din care se generează Registrul Național al Evaluatorilor (RNE).

Aceasta permite:

  • Înregistrarea online a evaluatorilor (conferențiari, profesori universitari);
  • Publicarea materialelor de studiu și a bunelor practici la nivel național și internațional privind evaluarea calității învățământului superior;
  • Crearea și actualizarea bazei de întrebări necesare pentru generarea testelor de evaluare;
  • Evaluarea experților și comunicarea cu aceștia din punct de vedere al procedurii de evaluare cât și al rezultatelor obținute.

Pentru a vă actualiza datele de pe platforma pfe.aracis.ro vă conectați cu credențialele pe care le-ati primit in momentul in care ati dat testele pe platforma pfe.aracis.ro (mergeti pana la ultimul pas pentru salvarea datelor). CV-ul dvs online afisat pe site-ul ARACIS va fi actualizat in mod automat in urma acestor modificari efectuate de dvs pe platforma pfe.aracis.ro.

Important: În cazul în care doriți să modificați date personale așa cum sunt: adresa de e-mail, număr de telefon, universitatea la care sunteți angajat sau titlul didactic, vă rugăm să transmiteți și un e-mail la: cristian.eni@aracis.ro.

 

Situația candidaților la poziția de expert evaluator actualizată la data de 26.09.2018

Copie_a_Situatie_candidati_2018_01-1.xlsx

 

 

Platforma web: platforma.aracis.ro

Status platformă: deschisă utilizatorilor

Link de acces: platforma.aracis.ro

Scopul platformei: platforma e-learning are ca obiectiv principal publicarea de cursuri multimedia (training online) pentru evaluatorii externi și interni.

Răspunsuri la întrebările frecvente privind funcționarea platformei

Raport privind numărul de cursuri realizate pe platforma de training si numărul de utilizatori care au participat la aceste cursuri online (Export din platforma.aracis.ro)

Print-screen-uri din platforma.aracis.ro care exemplifică funcționarea acesteia

 

 

 ENQA


EQAR


INQAAHE


CEE


ENAEE


EQANIE